Novosti

Rent a car Beograd

Više od 120 automobila. Svih klasa, veličina. Niske cene.

zubar-beograd

Luksuzni automobili za rentiranje

Mercedes S klase, Chrysler Grand Cherokee, Honda CRV ,Chrysler 300c ...

Auta sa automatskim menjačem

AVACO rent a car nudi vozila sa automatskim menjačem.

Rent a car aerodrom Beograd

Iznajmljivanje auta na aerodromu Beograd našoj lokaciji.

Najčesća pitanja

 

 

AVACO rent a car Beograd Srbija

Iz nasega iskustva ovo su pitanja koja su nam najcesce postavljana , pa ako imate i vi neka pitanja ,potrazite odgovor ovde.Ako niste nasli odgovor za vase pitanje kontaktirajte nas i mi cemo sa zadovoljstvom odgovoriti na svako vase pitanje.

 

Koji tip auta mi je zaista potreban?

Razmislite pažljivo o tome koliko ćete vremena provesti u vozilu i koliko vam je prostora potrebno- za putnike i prtljag. Naša preporuka Vam je da onda odlučite na osnovu komoditeta, a ne samo na osnovu cene.

 

Da li mogu preuzeti i vratiti vozilo na aerodromu ?

Vozilo Vas može sačekati na Beogradskom aerodromu, a ta usluga se dodatno naplaćuje 15 EUR (u dinarskoj protivvrednosti). Takodje smo predvideli i mogućnost da vozilo vratite na aerodrom, neposredno pred polazak Vašeg aviona, a za tu uslugu zaračunavamo proviziju u vrednosti od 15 EUR.

 

Šta ukoliko budem morao da promenim termin ili odložim rezervaciju ?

Možete promeniti ili otkazati ugovoreni termin najkasnije dva dana pre ugovorenog datuma. Termin možete promeniti bez ikakve nadoknade.

 

 

Najčesća pitanja

 

 

Šta se dešava ukoliko zadržim vozilo duže od ugovorenog termina ?

Neophodno je da nas dan ranije pre isteka ugovorenog roka za vraćanje vozila kontaktirate, kako bi naša služba proverila, da li možete produžiti broj dana rentiranja, ili ćete morati da vratite vozilo jer je za njega u medjuvremenu ugovoreno novo rentiranje.

 

Šta se dešava ukoliko vratim vozilo ranije od ugovorenog termina ?

Agencija će obračunati i naplatiti ukupan iznos za ugovoren broj dana. Ne predvidja se povraćaj novca u slučaju kraćeg rentiranja od predhodno ugovorenog.

 

Kolika je cena najma vozila?

Cena najma zavisi od broja dana najma i pređene kilometraže. Kompanijama kojima je često potrebno iznajmljivanje vozila, AVACO nudi posebne tarife kreirane da zadovolje takve zahteve. Cena najma uključuje redovno održavanje vozila, zamenu u slučaju kvara ili nezgode, osiguranje prema trećim licima i 18 % PDV. Cena najma ne uključuje troškove goriva.

 

 

Najčesća pitanja

 

 

Kako se ostavlja depozit?

Depozit se može položiti u gotoivni, ali najpogodnija varijanta je autorizacijom na kreditnu karticu. Autorizacija (blokada sredstava na kartici) se vrši brzo i lako, a po vraćanju vozila se poništava.

 

Koliko unapred treba da potvrdim rezervaciju?

U Vašem je interesu da potvrdite rezervaciju u najkraćem mogućem roku od postavljanja naše ponude kako biste bili sigurni da ta ponuda još uvek važi. Jednom izvršena rezervacija je garant da će Vas dogovoreno vozilo sigurno čekati pod dogovorenim uslovima.

 

Kako da izvršim rezervaciju?

Vozilo možete rezervisati e-mailom: avacodoo@gmail.com ili telefonom, pozivom Avacovog Rezervacionog Centra: +381 11 2433 797

 

Da li mogu zaključiti sa Avacom ugovor o trajnom najmu vozila?

AVACO nudi uslugu višemesečnog najma za preduzeća pod posebnim uslovima. Za dodatne informacije kontaktirajte našu Komercijalnu službu email-om: avacodoo@gmail.com ili telefonom:

Telefon/Phone: +381(0)11 2433 797 //+ 381(0)64 184 5555 (0-24 H)
E mail avacodoo@gmail.com

 

 

Telefoni - informacije

+381 65.636.3330

Rezervacija , Upit za cenu

Rezervisite online

10% POPUST

 

Ime i prezime -
Email
Telefon-

Datum uzimanja auta
Vreme uzimanja

Datum povratka- vreme
Vrsta usluge
Izaberitei auto

 

Pitanja